Tjänster och priser

Medial vägledning över telefon

Medial rådgivning med hjälp av änglar under 1 timme -  här kan du fråga om allt möjligt, till exempel kärlek, arbete, studier, mående inombords, relationer, boende med mera. Du beställer tid för samtalet genom sms eller via mail på sista sidan. Samtalen bokas in på eftermiddagar/kvällar på måndag - torsdag och på lördagar och söndagar kl: 11,00 - 18.00. Samtalet bokas in när betalning via Swish har kommit in på 0702-510857. 

Pris: 400 kr


Om det är så att du inte riktigt tror på det andliga, och önskar ett stärkande samtal på 1 timma utan medial hjälp så kan du beställa tjänsten: Samtal som medmänniska. Pris: 400 kr. 


Betalning sker alltid innan du får svar via mail eller samtal, min swish är 0702-510857.


Samtal över telefon med medial vägledning med fokus på att stärka sig själv inombords, på 1 timma. 

Här kan du även välja att skicka två frågor till mig innan och få svar i samtalet vi har då du har beställt tid. Beställ tid genom sms eller mail. 

Pris: 400 kr


Ängla-akuten över mail eller telefon: få svar på en fråga samma dag! Om du beställer denna tjänsten, meddela mig då att det är denna tjänst så att jag kan svara dig samma dag. När frågan skickas till mig samma dag fram till klockan 18.00 så ges svar över telefon eller via mail samma dag, men skickas frågan efter 18.00 så ges svar  dagen efter. 

Pris: 100 kr


I övriga tjänster nedanför ges svaren i form av mail från mig. I dessa tjänster av medial vägledning är det minsta antalet frågor 3 stycken för kunder. 

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 5 stycken frågor.

Pris: 400 kr

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 3 frågor.

Pris: 240 kr

Multi-reading med hjälp av änglar: ställ 5 frågor till mig + kanalisering med dina skyddsänglar.

Pris: 600 kr    

                                                                                                                                 

Taro eller orakelkort

Jag lägger dåtid, nutid och framtid på 10 kort.

Pris: 300 kr


Mini-taro eller orakelkort på 3 kort, ställ en fråga.

Pris: 100 kr

Taroläggning för 6 månader + ställ en fråga och få svar från änglarna

Paketpris: 400 kr


Taroläggning för ett helt år

Pris: 600 kr


Numerologi för dig

Här får du lära dig mer om dig själv genom din livsväg och dina 5 viktigaste tal. Mycket information och tips som är personlig för var och en. Här räknar jag också ut dina andra tal som du har runt omkring dig i ditt vardagsliv och hur de påverkar dig. Många kunder får en aha-känsla för de känner igen mycket i sina numerogram, här kan du också få en ny förståelse när det gäller din egen personlighet. Utskrivet numerogram är 7 - 9 sidor.

Vill du gå ett steg längre så kan jag räkna ut din partners, ditt barns eller din väns livsväg ( när du har frågat dem såklart ). Här kan man se hur bra man passar ihop med en partner, hur två personers livsvägar passar ihop. Många blir förvånade hur numerologin stämmer in på dem. Ett numerogram kan vara en rolig present att ge bort till någon som fyller år, bara ett litet tips från mig.  

Pris: 400 kr


Andra kanaliseringar

Jag kan kanalisera med kraftdjur, gudinnor, galaktiska guider eller ärkeänglar om du som kund önskar det. Jag arbetar oftast med att kanalisera med änglar, men även andra som ni kan se här ovan. 

Är du nyfiken på tidigare liv eller få kontakt med någon som har gått över till andra sidan så meddela bara mig. 

Tidigare liv (du behöver inte tro på tidigare liv, detta lär dig mer om dig själv). Här kan du få en aha-känsla för att du kan känna igen vissa saker som du har fått med dig i detta livet i form av till exempel personlighet, talanger eller saker som man inte är så bra på.  
Sist men inte minst vill jag poängtera att jag alltid arbetar under tystnadsplikt. Det är oerhört viktigt för mig att du som kund känner dig trygg.


Välkommen att beställa mina tjänster!

Du kan även titta in på min Facebooksida "Änglamedium för dig", där jag bland annat lägger ut kort (taro- eller orakelkort) för dagen och tävlingar regelbundet där man kan vinna medial vägledning (värde 400 kr) eller personligt numerogram (värde 400 kr). Mitt Instagram är: paulaemanuelsson.