Tjänster och priser

Medial vägledning


Ängla-akuten över mail eller sms
Få svar på 1 fråga samma dag! Om du beställer den här tjänsten, meddela mig då att det är Ängla-akuten så att jag kan svara dig samma dag. När frågan skickas till mig samma dag fram till klockan 18.00 så ges svar över sms eller via mail den dagen, men skickas frågan efter 18.00 så ges svar dagen efter. 

Pris: 200 kr


I dessa tjänster nedanför ges svaren i form av mail från mig. I dessa tjänster av medial vägledning är det minsta antalet frågor 3 stycken för kunder. 

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 3 frågor.

Pris: 400 kr

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 5 frågor.

Pris: 500 kr

Medial vägledning med hjälp av änglar för den som har många frågor: ställ 6 - 10 frågor.

Pris: 600 kr    


   * Betalning sker alltid innan du får svar via mail eller sms, var vänlig att respektera detta. Ingen gillar att bli lurad, inte ens jag. Min Swish är 070-251 08 57.

     

                                                                                                                             

Taro eller orakelkort

Jag lägger dåtid, nutid och framtid på 10 kort.

Pris: 500 kr


Taro eller orakelkort på 3 kort, ställ en fråga.

Pris: 200 kr

Taroläggning för 6 månader + ställ en fråga och få svar från änglarna

Paketpris: 600 kr


Taroläggning för ett helt år

Pris: 800 kr

Numerologi för dig

Här får du lära dig mer om dig själv genom din livsväg och dina 5 viktigaste tal. Mycket information och tips som är personlig för var och en. Här räknar jag också ut dina andra tal som du har runt omkring dig i ditt vardagsliv och hur de påverkar dig. Många kunder får en aha-känsla för de känner igen mycket i sina numerogram, här kan du också få en ny förståelse när det gäller din egen personlighet. Utskrivet numerogram är 9 - 12 sidor.

Vill du gå ett steg längre så kan jag räkna ut din partners, ditt barns eller din väns livsväg (när du har frågat dem såklart). Här kan man se hur bra man passar ihop med en partner, hur två personers livsvägar passar ihop. Många blir förvånade hur numerologin stämmer in på dem. 

Ett numerogram kan vara en rolig present att ge bort till någon som fyller år, bara ett litet tips från mig. Jag räknar även för föräldrar som vill namnge sina barn, vilket namn och stavning som är mest gynnsamt mot deras livsväg (pris 300 kr). 

Pris: 800 kr


Tidigare liv

Tidigare liv (du behöver inte tro på tidigare liv, detta lär dig mer om dig själv). Här kan du få en aha-känsla för att du kan känna igen vissa saker som du har fått med dig i detta livet i form av till exempel personlighet, talanger eller saker som man inte är så bra på.

Pris: 400 krSist men inte minst vill jag poängtera att jag alltid arbetar under tystnadsplikt. Det är oerhört viktigt för mig att du som kund känner dig trygg!


Välkommen att beställa mina tjänster!