Tjänster och priser

Medial vägledning


Ängla-akuten över mail eller sms
Få svar på 1 fråga samma dag! Om du beställer den här tjänsten, meddela mig då att det är Ängla-akuten så att jag kan svara dig samma dag. När frågan skickas till mig samma dag fram till klockan 18.00 så ges svar över sms eller via mail den dagen, men skickas frågan efter 18.00 så ges svar dagen efter. 

Pris: 200 kr


I dessa tjänster nedanför ges svaren i form av mail från mig. I dessa tjänster av medial vägledning är det minsta antalet frågor 3 stycken för kunder. 

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 3 frågor.

Pris: 400 kr

Medial vägledning med hjälp av änglar: ställ 5 frågor.

Pris: 500 kr

Medial vägledning med hjälp av änglar för den som har många frågor: ställ 6 - 10 frågor.

Pris: 600 kr    


   * Betalning sker alltid innan du får svar via mail eller sms, var vänlig att respektera detta. Ingen gillar att bli lurad, inte ens jag. Min Swish är 070-251 08 57.

     

                                                                                                                             

Taro eller orakelkort

Jag lägger dåtid, nutid och framtid på 10 kort.

Pris: 500 kr


Taro eller orakelkort på 3 kort, ställ en fråga.

Pris: 200 kr

Taroläggning för 6 månader + ställ en fråga och få svar från änglarna

Paketpris: 600 kr


Taroläggning för ett helt år

Pris: 800 kr

Numerologi för dig

Här får du lära dig mer om dig själv genom din livsväg och dina 5 viktigaste tal. Mycket information och tips som är personlig för var och en. Här räknar jag också ut dina andra tal som du har runt omkring dig i ditt vardagsliv och hur de påverkar dig. Många kunder får en aha-känsla för de känner igen mycket i sina numerogram, här kan du också få en ny förståelse när det gäller din egen personlighet. Utskrivet numerogram är 9 - 12 sidor.

Vill du gå ett steg längre så kan jag räkna ut din partners, ditt barns eller din väns livsväg (när du har frågat dem såklart). Här kan man se hur bra man passar ihop med en partner, hur två personers livsvägar passar ihop. Många blir förvånade hur numerologin stämmer in på dem. 

Ett numerogram kan vara en rolig present att ge bort till någon som fyller år, bara ett litet tips från mig. Jag räknar även för föräldrar som vill namnge sina barn, vilket namn och stavning som är mest gynnsamt mot deras livsväg (pris 300 kr). 

Pris: 800 kr


Tidigare liv

Tidigare liv (du behöver inte tro på tidigare liv, detta lär dig mer om dig själv). Här kan du få en aha-känsla för att du kan känna igen vissa saker som du har fått med dig i detta livet i form av till exempel personlighet, talanger eller saker som man inte är så bra på.

Pris: 400 kr


Ljusfrekvensterapi

Jag är även återförsäljare av produkter med ljusfrekvensterapi.

Jag hade bestämt mig för att inte hoppa på och arbeta med nätverk men när jag blev presenterad information om produkterna så kunde jag inte låta bli. Jag älskar att coacha människor och när det samtidigt kan förebygga vår hälsa så kan det bara bli bättre. Vad skulle hända om, vi kunde öka bildningen av nya stamceller? När vi förstår att en stamcell utvecklas till den cell som kroppen behöver.

Just nu, är det en svindlande tanke, men håll i er.....Kliniska studier och beprövade erfarenheter, har visat att den världspatenterade tekniken X-39 kan ge otroliga resultat. X-39 är en ljustererapi produkt som man fäster på huden. Den aktiverar utvalda biokemiska processer via reflektion av olika frekvenser, av din egen kroppsvärme. Processen ökar mängden kopparpeptider i blodet. Enligt studier ger en ökad mängd kopparpeptid en mätbar föryngring på cellnivå, samt ökar och regenererar våra stamceller. Detta måste verkligen prövas. Företaget Lifewave har 30 dagars garanti med pengarna tillbaka. Team X-39 består av oberoende distributörer.

Patchen varken läker eller botar, någonting. Den tillför ingenting in i kroppen. Den är godkänd för ljusterapi. Det är ljusfrekvensen som stimulerar kroppens biokemiska processer som kan leda till en bättre hälsa och välbefinnande. Har du sjukdomar, tar mediciner, rådgör alltid med din läkare.

Jag älskar den lilla patchen som ger mig så mycket energi! Min sambo brukar fråga mig om jag inte ska gå och lägga mig om kvällarna. Detta är en av mina erfarenheter av patcherna.

Är du nyfiken på det här så skicka bara ett mail. Vi bokar in ett personligt samtal för att se vad du kan göra för att må bra. Samtalet kostar bara din tid.

Vi vill ju alla må så bra vi kan, ibland behöver vi bara lite hjälp i rätt riktning!Sist men inte minst vill jag poängtera att jag alltid arbetar under tystnadsplikt. Det är oerhört viktigt för mig att du som kund känner dig trygg!


Välkommen att beställa mina tjänster!

Du kan även titta in på min Facebooksida "Änglamedium för dig", där jag bland annat lägger ut kort (taro- eller orakelkort) för dagen och tävlingar regelbundet. Var tredje månad kan du vinna en medial vägledning (värde 500 kr) eller personligt numerogram (värde 800 kr).